De Laadkabelfabriek

Sfeerimpressie van een laadkabel met op de achtergrond een VW bus uit 1966De laadkabelfabriek is een winkel voor laadkabels voor elektrische en plug-in hybride auto’s. Wij maken alle kabels op maat speciaal op uw wensen. De laadkabelfabriek is een handelsbenaming die gekozen is om aan te geven dat wij de producten zelf maken. Door losse stekkers en kabel op rol in te kopen en te assembleren kunnen we snel elke mogelijke lengte en kleur combinatie leveren. Wij hebben alle losse componenten op voorraad en streven er naar om de kabel op de werkdag na uw bestelling aan de pakketdienst mee te geven. U heeft de kabel dus binnen 3 tot 4 dagen na bestelling in huis. Na assemblage meten wij de kabels door met behulp van een door onszelf ontworpen testbench en geijkte meetapparatuur. Alle functies van een laadkabel worden hierop getest. Welke functies dit allemaal zijn en leest u hier.

Kwaliteit

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk en wij zijn trots op onze producten. Elke kabel van de Laadkabelfabriek is voorzien van ons eigen label.

Aanzicht van type 2 stekker (Mennekes) voor elektrische autos van de laadkabelfabriekWij bieden de kabels aan tegen zeer concurrerende prijzen. Dit komt omdat we de stekkers van stekkerfabrikanten kopen en kabels van kabelfabrikanten. Dit klinkt nogal triviaal maar bijvoorbeeld de Chinese kabels op de Nederlandse markt worden in China samengesteld en verstuurd. Met name de transportkosten (lees gewicht) van de kabel zijn ongunstiger dan een in Nederland aangeschafte lokaal geproduceerde kabel.

Advies

Op deze website kunt u zelf, geheel naar eigen keus uw laadkabel samenstellen. Is uw ideale kabel er niet bij? Neem contact met ons op en vertel ons uw wensen. Wij hebben kennis en ervaring, gereedschappen en meetapparatuur om individuele laadkabels te maken. Kennis van het laadproces, laadpunten, veiligheid en elektrische mobiliteit hebben wij in ruime mate in huis. Wij zijn meer dan een (web) winkel. Persoonlijk advies over uw situatie omtrent kabels èn laadinfrastructuur kunnen wij u bieden.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op met al uw vragen. We staan u graag te woord.

Tot ziens in de Laadkabelfabriek!