Privacy statement en voorwaarden

Graag vertellen we je wat je van ons kunt verwachten op het gebied van jouw gegevens. In het kort komt het er op neer dat we ze niet verkopen en alleen ter beschikking stellen aan derden voor het verwerken van jouw bestelling. Dit staat beschreven in onze privacy statement.

Deze website maakt ook gebruik van cookies. Dit om je de beste beleving te geven op onze website. Zo zal de autokiezer je laatste keuze vasthouden ook als je (tijdelijk) naar een andere pagina gesurft bent. Bij terugkeer naar de autokiezer hoef je dus niet opnieuw je auto te selecteren.

De communicatie tussen jou en onze website is beschermd met SSL. Dit kun je zien door een groen slotje en de bedrijfsnaam (Flux Drive [NL]) in de adresbalk van je browser. Op mobile browsers zoals iPad en telefoon zie je mogelijk alleen een groen slotje.

Ons verkoop beleid is er op gericht om tevreden klanten te maken en te houden. Niet tevreden? Neem contact met ons op! Wij zullen alles in het werk stellen om je ter willen te zijn. Ons 30 dagen “niet goed, geld terug” beleid, wat ook geldt voor maatwerkprodukten, is daar een voorbeeld van.

Door schade en schande hebben we geleerd, dat zakelijke klanten ook zakelijk behandeld moeten worden. Voor transacties met andere bedrijven gelden onverminderd onze Algemene Voorwaarden.

 

Privacy statement | Voorwaarden zakelijke klanten